Nyári Táboraink 2024.

I. 2024.07.15-19. Tánc és Jóga Tábor az Agórában

II. 2024.07.22-26. Tánc és Jóga Tábor Dorozsmán

III. 2024.07.29-08.02. Harry Potter-Jóga Tábor a Bambooban

IV. 2024.08.05-09. Kutyás-Jóga Tábor a Bambooban

V. 2024.08.12-16. Állatos-Jóga Tábor a Bambooban

JELENTKEZÉS A TÁBOROKRA

TÁNC ÉS JÓGA TÁBOR

I. Július 15-19. Szegeden az Agórában

II. Július 22-26. Dorozsmán a Művelődési házban

Minden olyan kezdő és haladó kis táncost várunk (3-12 éves korig), aki szeret mozogni, játszani, táncolni, szerepelni, szeretné elsajátítani a klasszikus és modern tánc alapjait! Táborainkban a gyerekeknek minden nap van modern, színpadi táncórájuk, balett-gimnasztika, gyermek jóga-móka, gyermektánc-néptánc és kézműves foglalkozásuk is. A táncórák között a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket, így az órák között ügyességi és sportos, játékos feladatokkal, vetélkedőkkel, érdekes, mozgásfejlesztő népi játékokkal, Így tedd rá! tánc módszertani játékokkal, hangszer bemutatóval, kézműves foglalkozásokkal,  kutyaterápiával, meseszínházi előadással vagy bűvészbemutatóval, táncos mozizással is színesítjük a programot. A mozgásos programok között vagy a Játékszigeten vagy a játszótéren kapcsolódunk ki. A tábor alatt minden gyermek bőrbarát csillámtetoválást is választhat magának és a héten egyszer fagyizni is elmegyünk. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyekből videó és montázsanyagot készítünk a szülőknek. Szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk. Az utolsó napon délután meghívjuk a szülőket is, hogy megmutassuk, mit tanultunk a hét során. A tábor ára a napi háromszori étkezést és az összes programot tartalmazza. Táncos, jógás, kézműves foglalkozásainkra év közben is szeretettel várjuk a gyerekeket!

A tábor ára: 39.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

HARRY POTTER -JÓGA TÁBOR

III. Július 29-augusztus 2. Szegeden a Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás termében

A Maros-Háló utcai termünkben várjuk a Harry Potter és a jóga iránt érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket! Azoknak a gyerekeknek is nagy élmény a tábor, akik egyáltalán nem ismerik a mesét és annak hősét, hiszen a csodák, a misztikum, a vetélkedés, a bűvészet egy igazán mozgalmas, aktív, eseménydús, élményekkel teli hetet ígér. Harry Potter és Jóga táborunkban a gyerekek izgalmas rejtélyeket élhetnek át és készíthetik el saját Harry Potteres és Wednesday-es ereklyéiket. Napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán. Érdekes szabadidős programokkal színesítjük a hetet: strandolás (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), a héten egyszer fagyizni is elmegyünk, 4 játékos, varázslatos Harry Potter Jóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges AcroYoga,táborainkban a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is, ezenkívül lesz még: mandalázás,mozizás, csillámtetoválás és még sok más hasznos, érdekes, interaktív zsonglőr bemutató, varázslatos bűvész műsor. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyből videó anyagot készítünk és elküldjük a szülőknek. A táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.A tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

A tábor ára: 39.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

KUTYÁS-JÓGA TÁBOR

IV. Augusztus 5-9. Szegeden a Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás termében

Sószobás termünkben várjuk a gyermekjóga, a kutyák és az állat- természet iránt érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket!

A tábor az egészséges életmód, a természet- és állatvédelem jegyében telik majd, így minden nap lehetőség van a kutyaterápiás bemutató megtekintésére, kutyákkal való játékra, közös élményekre, gyerekjóga foglalkozásokra. Napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán. Érdekes szabadidős programokkal színesítjük a hetet: strandolás (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), a héten egyszer fagyizni is elmegyünk, 5 játékos gyermekjóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges Acro Yoga, táborainkban a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is, ezenkívül lesz még: mandalázás, csillámtetoválás, mozizás és még sok más hasznos, érdekes, interaktív zsonglőr bemutató. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyből videó anyagot készítünk és elküldjük a szülőknek. A táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.A tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

A tábor ára: 39.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

ÁLLATOS-JÓGA TÁBOR

V. Augusztus 12-16. Szegeden a Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás termében

A tábor az egészséges életmód, a természet- és állatvédelem jegyében telik, ezért egy napot  a Vadasparkban fogunk tölteni. A jóga foglalkozások között kézműves programokkal, érdekes mozgásfejlesztő játékokkal színesítjük a programot. Napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán. Érdekes szabadidős programunk még: a strandolás (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), a héten egyszer fagyizni is elmegyünk, a mozizás, kutyaterápia,  5 játékos gyermekjóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges Acro Yoga. Táborainkban a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is, ezenkívül lesz még: mandalázás,csillámtetoválás,mozizás és még sok más hasznos, érdekes program. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyből videó anyagot készítünk és elküldjük a szülőknek. A táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk. A tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

A tábor ára: 39.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

Jó tudni!

Június 10-ig történő befizetés esetén minden táborunkból 2.000 Ft "early bird" kedvezményt adunk! Betegség esetén a többi táborainkra is beváltható a befizetett összeg.A táborok 15 főtől indulnak ! Aki jelentkezik, de a megadott határidőig, június 30-ig nem fizeti ki a tábort, felszabadítjuk a helyét és más gyermek jelentkezését fogjuk elfogadni. A tábor megkezdése előtt 1-2 héttel egy nagyon részletes emailt küldünk a pontos órarenddel és fontos információkkal kapcsolatban. Befizetni csak a honlapon található időpontokban lehet, az Agórában az első emeleti kék terem előtt. Tábor befizetési időpontokról a weboldalon és a FB oldalunkon adunk tájékoztatást. Az online regisztráció és a tábor teljes összegű, időben történő kifizetése jelenti a táboron való aktív részvételt. A szülői nyilatkozatot a tábor első napján kell leadni.

Csak az jelentkezzen, aki komolyan gondolja, ne foglalja más gyermek elől a helyet, aki pedig szívesen jönne! Emailben vissza kell mondani, ezzel törölve a jelentkezést! Aki foglalta a helyet, de az utolsó pillanatban mondja le, abban az esetben az étkezés összege levonásra kerül, illetve be kell fizetni! Aki a tábor megkezdésének a napján vagy a tábort megelőző héten csütörtökön vagy pénteken mondja le a tábort betegség miatt és nem kíván élni a másik táborban való részvétel lehetőségével, a befizetett összeget visszafizetjük, de az étkezés és az előre megrendelt programok arányos összege, mivel már akkor megrendeltük, levonásra kerül!

! Különleges bánásmódú, speciális igényű gyermekeket,  az idei évben fogadni sajnos nem tudunk!