Nyári Táboraink 2023.

I. 2023.07.17-21. Tánc és Jóga Tábor az Agórában

II. 2023.07.24-28. Tánc és Jóga Tábor Dorozsmán

III. 2023.07.31-08.04. Harry Potter és Jóga Tábor a Bambooban

IV. 2023.08.07-11. Kutyás Jóga Tábor a Bambooban

V. 2023.08.14-18. Jóga-Móka Élménytábor a Bambooban

JELENTKEZÉS A TÁBOROKRA

TÁNC ÉS JÓGA TÁBOR

I. Július 17-21. Szegeden az Agórában

II. Július 24-28. Dorozsmán a Művelődési házban

Minden olyan kezdő és haladó kis táncost várunk (4-12 éves korig), aki szeret mozogni, játszani, táncolni, szerepelni, szeretné elsajátítani a klasszikus és modern tánc alapjait! Táborainkban a gyerekeknek minden nap van modern, színpadi táncórájuk, balett-gimnasztika, gyermek jóga-móka, gyermektánc-néptánc és kézműves foglalkozásuk is. A táncórák között a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket, így az órák között ügyességi és sportos, játékos feladatokkal, vetélkedőkkel, érdekes, mozgásfejlesztő népi játékokkal, Így tedd rá! tánc módszertani játékokkal, hangszer bemutatóval, kézműves foglalkozásokkal is színesítjük a programot. A mozgásos programok között vagy a Játékszigeten vagy a játszótéren kapcsolódunk ki. A tábor alatt minden gyermek bőrbarát csillámtetoválást is választhat magának és a héten egyszer fagyizni is elmegyünk. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyekből videó és montázsanyagot készítünk a szülőknek. Szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk. Az utolsó napon délután meghívjuk a szülőket is, hogy megmutassuk, mit tanultunk a hét során vagy erről videoanyagot küldünk. A tábor ára a napi háromszori étkezést és az összes programot tartalmazza. Táncos, jógás, kézműves foglalkozásainkra év közben is szeretettel várjuk a gyerekeket!

A tábor ára: 38.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

HARRY POTTER ÉS JÓGA TÁBOR

III. Július 31-augusztus 4. Szegeden a Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás termében

A Maros-Háló utcai termünkben várjuk a Harry Potter és a jóga iránt érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket! Azoknak a gyerekeknek is nagy élmény a tábor, akik egyáltalán nem ismerik a mesét és annak hősét, hiszen a csodák, a misztikum, a vetélkedés, a bűvészet egy igazán mozgalmas, aktív, eseménydús, élményekkel teli hetet ígér. Harry Potter és Jóga táborunkban a gyerekek izgalmas rejtélyeket élhetnek át és készíthetik el saját Harry Potteres és Wednesday-es ereklyéiket. Napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán. Érdekes szabadidős programokkal színesítjük a hetet: strandolás (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), a héten egyszer fagyizni is elmegyünk, 4 játékos, varázslatos Harry Potter Jóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges AcroYoga,táborainkban a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is, ezenkívül lesz még: mandalázás, csillámtetoválás és még sok más hasznos, érdekes, interaktív zsonglőr bemutató, varázslatos bűvész műsor. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyből videó anyagot készítünk és elküldjük a szülőknek. A táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.A tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

A tábor ára: 38.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

KUTYÁS-JÓGA TÁBOR

IV. Augusztus 7-11. Szegeden a Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás termében

Sószobás termünkben várjuk a gyermekjóga, a kutyák és az állat- természet iránt érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket!

A tábor az egészséges életmód, a természet- és állatvédelem jegyében telik majd, így minden nap lehetőség van a kutyaterápiás bemutató megtekintésére, kutyákkal való játékra, közös élményekre, napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán. Érdekes szabadidős programokkal színesítjük a hetet: strandolás (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), a héten egyszer fagyizni is elmegyünk, 4 játékos gyermekjóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges AcroYoga,táborainkban a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is, ezenkívül lesz még: mandalázás, csillámtetoválás és még sok más hasznos, érdekes, interaktív zsonglőr bemutató. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyből videó anyagot készítünk és elküldjük a szülőknek. A táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.A tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

A tábor ára: 38.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

JÓGA-MÓKA ÉLMÉNYTÁBOR

V. Augusztus 14-19. Szegeden a Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás termében

A tábor az egészséges életmód, a természet- és állatvédelem jegyében telik, ahol napi kettő játékos gyermekjóga órán vesznek részt. A jóga foglalkozások között kézműves programokkal, zsonglőr bemutatóval, bűvésszel, érdekes mozgásfejlesztő játékokkal színesítjük a programot. Napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán. Érdekes szabadidős programunk még: a strandolás (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), a héten egyszer fagyizni is elmegyünk, 8 játékos gyermekjóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges AcroYoga,táborainkban a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is, ezenkívül lesz még: mandalázás, csillámtetoválás és még sok más hasznos, érdekes, interaktív zsonglőr bemutató. A tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyből videó anyagot készítünk és elküldjük a szülőknek. A táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk. A tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

A tábor ára: 38.000 Ft/fő, mely egy összegben fizetendő.

Jó tudni!

Május 31-ig történő befizetés esetén minden táborunkból 2.000 Ft "early bird" kedvezményt adunk! Betegség esetén a többi táborainkra is beváltható a befizetett összeg.A táborok 15 főtől indulnak ! Aki jelentkezik, de a megadott határidőig, június 30-ig nem fizeti ki a tábort, felszabadítjuk a helyét és más gyermek jelentkezését fogjuk elfogadni.

Csak az jelentkezzen, aki komolyan gondolja, ne foglalja más gyermek elől a helyet, aki pedig szívesen jönne! Emailben vissza kell mondani, ezzel törölve a jelentkezést! Aki foglalta a helyet, de az utolsó pillanatban mondja le, abban az esetben az étkezés összege levonásra kerül, illetve be kell fizetni! Aki a tábor megkezdésének a napján vagy a tábort megelőző héten csütörtökön vagy pénteken mondja le a tábort betegség miatt és nem kíván élni a másik táborban való részvétel lehetőségével, a befizetett összeget visszafizetjük, de az étkezés és az előre megrendelt programok arányos összege, mivel már akkor megrendeltük, levonásra kerül!

!Speciális igényű gyermekeket, szakképzett segítség hiányában, az idei évben fogadni sajnos nem tudunk!