Rólunk

Az Andi Táncegyüttes és Mozgásműhelyt 2003-ban alapítottam. Mivel mindenki "Andi néninek" ismer, ezért táncos csoportjaimnak is ezt a nevet adtam.

A célom elsősorban az volt, hogy többféle táncstílussal ismerkedjenek meg a gyerekek és hogy egészen kicsi kortól, már 2-3 évesen, játékosan, vezessem be őket a tánc és a zene varázslatos világába. Mindezt megtapasztalni egy családias, szeretetteljes légkörben a kicsiknek is biztonságot ad, miközben évről-évre látványosan és csodálatosan fejlődnek. Táncos csoportjaim rendszeresen fellépnek különböző kulturális rendezvényeken, táncversenyeken és az évzáró táncgálánkon. Munkám során sokat jelent a Szegedi Nemzeti Színház színpadán eltöltött 12 éves gyakorlat és tapasztalat. 2017-től több Nemzetközi Minősítő Táncművészeti versenyen is ARANY, EZÜST és BRONZ minősítéssel is gazdagodtunk, koreográfiáimat külön ARANY serlegekkel is díjazták. A tanítás során én is folyamatosan fejlődök, hiszen nincs olyan év, hogy ne tanulnék valami újat. 

Több éves tapasztalatommal, tudásommal több fronton is segítem a gyerekeket, tudatos és komplex mozgásfejlesztéssel támogatom azokat, akiknek nehezebben megy a (tánc)tanulás. A táncoktatás mellett gyermekjógával, családi jógával is színesítem a foglalkozásokat.

VESMÁS ANDREA

Kölcsey-érmes táncpedagógus, tanár (SZTE-JGYPK,SZIE-PFK,SZTE-KÖVI), Mozgásfejlesztő terapeuta: egyéni és csoportos komplex mozgásfejlesztés, Nild terápia ( ritmikus írás, ovis nild, fonológiai tudatosság), Brain Gym, Homloklebeny, Agyintegrációs tréning, Grafologika, egyéni és csoportos iskola előkészítő, képességfejlesztő program, Gerinctréning, Dinamikus Jóga és Gyermekjóga oktató, Okleveles modern tánc oktató

Munkatársaim:

Nagy Petra (moderntánc tanár) 

Zahoránné Schmidt Ibolya (óvópedagógus és néptánc tanár)

Nemes Roland (Balett és moderntánc tanár, a Szegedi Nemzeti Színház táncművésze)