Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bamboo-sóterápiás terem

--2021..jpgFoglalkozásainkat a Maros utca 

és a Háló utca sarkán lévő sószobás, 

sóterápiás termünkben tartjuk 

(bejárat a Háló utca felől). 

Asztmás gyerekeket, felnőtteket 

és minden egészségtudatos 

érdeklődőt szeretettel várunk! 

Jelentkezni telefonon és itt a

honlapon online is lehet! 

Tandíjak a foglalkozásokra: 

Gyermekjóga: 1 alkalom: 1.100 Ft,  8 alkalmas bérlet: 8.000 Ft, melyet 3 hónap alatt le kell járni!

Okosító Komplex Mozgásterápia:

/előzetes bejelentkezésre/

egyéni állapotfelmérés, mozgásvizsgálat, iskolaérettségi vizsgálat (1,5h): 9.000 Ft,

- egyéni mozgásterápia 4 hetes torna összeállítása és betanítása: 7.000 Ft/hó.

picadilo-collage.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner stúdiónk a  

Bamboo Beauty Szeged Szépség és Egészségház

http://www.bambooszeged.hu/

Szeged,Maros utca 33.

+36-30/2588781

utcakep.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A PARAJDI SÓTERÁPIÁRÓL 

A parajdi sóbánya levegőjének relatív magas páratartalma van. Ilyen körülmények között a porszemcsék, a mikrobák, virágpor és gombák kicsapódnak a talajon és a falakon, a rájuk ülepedő vízpára hatására, másrészt a lebegő részecskék átmérőjét ez a vízpára megnöveli, és ezért a belélegzett levegőből már a légutak felső szakaszának nyálkahártyáján megtapadnak. A belélegzés során a levegő felmelegszik, a relatív nedvességtartalma csökken, és újból telítődhet vízpárával. Kilégzéskor a tüdőből vízpárával telített levegő távozik, és ez a folyamat a tapadós hörgőváladék felhígulásához vezet.

A párakoncentrátumnak igen kedvező az összetétele. A barlangi és bányalevegő párájának koncentrátumában viszonylag magas a kalcium tartalom melynek belélegzése gyulladáscsökkentő. A parajdi bánya levegőjében található szuszpenzióban lévő sórészecskéknek tulajdonítanak kedvező hatást. A belélegzett levegő NACL tartalma jótékony hatása révén magához vonzza a szöveti nedveket a hörgőrendszer falából. A hipertóniás váladék serkentő hatása a hörgők nyálkahártyájára, elősegíti a váladékozást és köpeteltávolítást.

A  sóterápia hatásai

A só által leadott negatív töltésű ionok pozitívan hatnak a légutakra, légúti megbetegedésekre, idegfájdalmakra, magas vérnyomásra, reuma ellen. A sókristályok jobbra cirkuláló bioenergiája hatással van a vesére, az idegekre, a hormonháztartásra, a  vér méregtelenítésére, az idegrendszer erősítésére vér méregtelenítésére, az öregedési folyamatok lelassítására. A sótéglákkal elvégzett tesztek bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvás zavarai rövid idő alatt csökkenek, illetve megszűnnek, a sókristály rendező erejéből fakadóan. A parajdi sótégla egészségre gyakorolt hatásából kiindulva kitűnően felhasználható különleges és egészséges belsőépítészeti megoldások megvalósítására. Lényege, hogy a természetes sóbánya gyógy-közegét használjuk terápiás céllal.