Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

NYÁRI TÁBORAINK 2023.

 

 

  

 

 

 NYÁRI TÁNCTÁBOROK 2023.

 

Időpontjai: 2023. Július 17-21. Tánc és Jóga Tábor Dorozsmán,

                   2023. Július 24-28. Tánc és Jóga Tábor Szegeden az Agórában.

 

Amit a tánctáborokról tudni kell:

Minden olyan kezdő és haladó kis táncost várunk (4-12 éves korig), aki szeret mozogni, játszani, táncolni,  szerepelni, szeretné elsajátítani a klasszikus és modern tánc alapjait! Táborainkban a gyerekeknek minden nap van modern, színpadi táncórájuk, balett-gimnasztika, gyermek jóga-móka, gyermektánc-néptánc és kézműves foglalkozásuk is. A táncórák között a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket, így az órák között ügyességi és sportos, játékos feladatokkal, vetélkedőkkel, érdekes, mozgásfejlesztő népi játékokkal, Így tedd rá! táncmódszertani játékokkal, hangszerbemutatóval, kézműves foglalkozásokkal is színesítjük a programot. A mozgásos programok között vagy a Játékszigeten vagy a játszótéren kapcsolódunk ki. A tábor alatt minden gyermek bőrbarát csillámtetoválást is választhat magának és a héten egyszer fagyizni is elmegyünk. A tábor alatt kép készül a gyerekekről, melyek ingyenesen letölthetők a honlapról. Szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.  Az utolsó napon délután meghívjuk a szülőket is, hogy megmutassuk, mit tanultunk a hét során vagy erről videoanyagot küldünk. A tábor ára tartalmazza a napi háromszori étkezést és az összes programot. Táncos, jógás, kézműves foglalkozásainkra évközben is szeretettel várjuk a gyerekeket!

 
0.ovis-tanctabor-2017.-2.jpg

0.ovis-tanctabor-2017.-1.jpg

A tábor ára: 35.000 Ft/fő
MIÉRT JÓ MÉG EZ A TÁBOR?
Mert lelkes, fiatal tánctanárok, akik mind a Szegedi Nemzeti Színház művészei, várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Nálunk a gyerekek év közben is folytathatják a táncokat. 
Jó tudni !
enlightenedÉvről-évre egyre több tábort kell indítanunk és egyre több kisgyerek szeretne jelentkezni !Érdemes időben jelentkezni, nehogy beteljenek a szabad helyek
enlightened Május 31-ig történő befizetés esetén minden táborunkból 2.000 Ft kedvezményt adunk!
enlightenedBetegség esetén a többi táborainkra is beváltható a befizetett összeg.
enlightenedA táborok 15 főtől indulnak !

enlightenedAki jelentkezik, de a megadott határidőig, június 30-ig nem fizeti ki a tábort, felszabadítjuk a helyét és más gyermek jelentkezését fogjuk elfogadni.

enlightenedCsak az jelentkezzen, aki komolyan gondolja, ne foglalja más gyermek elől a helyet, aki pedig szívesen jönne! Emailben vissza kell mondani, ezzel törölve a jelentkezést!

enlightenedAki foglalta a helyet, de az utolsó pillanatban mondja le, abban az esetben az étkezés összege levonásra kerül, illetve be kell fizetni! Aki a tábor megkezdésének a napján vagy a tábort megelőző héten csütörtökön vagy pénteken mondja le a tábort betegség miatt és nem kíván élni a másik táborban való részvétel lehetőségével, a befizetett összeget visszafizetjük, de az étkezés és az előre megrendelt programok arányos összege, mivel már akkor megrendeltük, levonásra kerül!

 

HARRY POTTER és JÓGA TÁBOR 2023.

fotojet--17-.jpg

 

Időpontja: I. 2023. július 31. - augusztus 4.

               II. 2023. augusztus 14 - 19.

 

Ára: 35.000 Ft/fő

 

Helyszíne: a Maros-Háló utcai termünkben várjuk a Harry Potter és a jóga iránt érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket! Azoknak a gyerekeknek is nagy élmény a tábor, akik egyáltalán nem ismerik a mesét és annak hősét, hiszen a csodák, a misztikum, a vetélkedés, a bűvészet egy igazán mozgalmas, aktív, eseménydús élményekkel teli hetet ígér. 

 
- Harry Potter és Jóga táborunkban a gyerekek izgalmas rejtélyeket élhetnek át és készíthetik el saját Harry Potteres ereklyéiket,
- napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán,
- érdekes szabadidős programokkal színesítjük a hetet: strandolás 20150411_115347.jpg(2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában), játszótér (szintén pár perc sétával), 
- a héten egyszer fagyizni is elmegyünk,
- a tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyek ingyenesen letölthetők a honlapról,

0.montazs2.jpg0.montazs5.jpg

- a héten 4  játékos, varázslatos Harry Potter Jóga órán és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozáson vesznek részt majd a gyerekek, ahol lesz lábtorna, gerincprevenció, Magyarországon még egyedülálló, különleges AcroYoga,

táborainkban  a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket és minden nap lesz még kézműves program is,
- ezenkívül lesz még: mandalázás, csillámtetoválás és még sok más hasznos, érdekes, mozgásfejlesztő program, interaktív zsonglőr bemutató, varázslatos bűvész műsor.

honlap1.jpg   honlap3.jpg

- a táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.
Fontos tudni! a tábor alatt a hangsúly a mozgáson van, a gyermekjóga a spiritualitást mellőzi.

Helyszíne: a Maros-Háló utcai Bamboo Beauty Szépség és Egészségház sószobás jógatermében kerül megrendezésre.

A tábor ára: 35.000 Ft/fő

Jó tudni !

enlightenedÉvről-évre egyre több tábort kell indítanunk és egyre több kisgyerek szeretne jelentkezni !Érdemes időben jelentkezni, nehogy beteljenek a szabad helyek.

enlightenedMájus 31-ig történő befizetés esetén minden táborunkból 2.000 Ft kedvezményt adunk!

enlightenedBetegség esetén a többi táborainkra is beváltható a befizetett összeg.

enlightenedA táborok 15 főtől indulnak, 4 éves kortól várjuk a gyerekeket nem előfeltétel a mese ismerete !

enlightenedAki jelentkezik, de a megadott határidőig nem fizeti ki a tábort, felszabadítjuk a helyét és más gyermek jelentkezését fogjuk elfogadni. 

enlightenedCsak az jelentkezzen, aki komolyan gondolja, ne foglalja más gyermek elől a helyet, aki pedig szívesen jönne !!! Emailben vissza kell mondani, ezzel törölve a jelentkezést!

enlightenedMert, aki foglalja a helyet, de az utolsó pillanatban mondja le a tábort, abban az esetben az étkezés összege levonásra kerül, illetve be kell fizetni!

enlightenedAki a tábor megkezdésének a napján vagy a tábort megelőző héten csütörtökön vagy pénteken mondja le a tábort betegség miatt és nem kíván élni a másik táborban való részvétel lehetőségével, a befizetett összeget visszafizetjük, de! az étkezés és az előre megrendelt programok arányos összege, mivel már akkor megrendeltük, levonásra kerül!

 
KUTYÁS - JÓGA TÁBOR 2023.
 

Időpontja:   I.  2023. augusztus  7 - 11.

               

Ára: 35.000 Ft.

 

Helyszíne: a Maros-Háló utcai termünkben várjuk a jóga-móka, a kutyák és az állat- természet iránt érdeklődő óvodás és kisiskolás gyermekeket!

- ez egy új program, amit a nagy érdeklődésre való tekintettel szervezünk meg.
- a tábor az egészséges életmód, a természet- és állatvédelem jegyében telik majd, így minden nap lehetőség van a kutyaterápiás bemutató megtekintésére, kutyákkal való játékra, közös élményekre,
- tematikájában hasonlít a Harry Potter és Jóga táborhoz, abban tér el,hogy itt minden nap van kutyaterápia és kutyajáték.
 
- ÚJ PROGRAMOK a kutyaterápia, interaktív zsonglőr bemutató, terápiás nyuszis foglalkozás és bűvész is színesíti a programot!
0.montazs13.jpg0.montazs14.jpg

 

 

 

 

 

 

 

20210221_130051.jpg20210221_130304.jpg0fb-800.jpg

Terápiás "munkatársaink" PIHE és BLEKI nyuszik, 

 

akik segítenek a táborozó gyerekeknek!

 

A jelentkezési lap kitöltése után visszaigazoló emailt küldünk, ha ez nem érkezik meg, akkor a kitöltés és az elküldés sikertelen volt, minden pontját ki kell tölteni, még az allergiára vonatkozót is . Az a hibás sor, amelyik piros kerettel világít, még egyszer meg kell próbálni! Köszönjük!

 

 

SZÜLŐI NYILATKOZAT TÁBOROZÁSHOZ-letölthető!

 

.