Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Rólam/Rólunk mondták!

Egy pár gondolat azokból a levelekből, amiket kedves szülőktől kapok...

Kedves Andi!

Mi köszönjük ezt a szép évet és a balett órákat. Örülünk, hogy Rád találtunk.

Tényleg ügyes volt minden kis csoport, szép volt a műsor is. Találkozunk július 6-án a tánctáborban.

Addig is jó pihenést, kellemes nyarat.

Üdv.: M. Tekla és anyukája

Andi, köszönjük a csodás programot, a szépséges ruhákat, a szeretetteljes, tanító jelenlétedet! Van-e annál nagyobb elismerése a munkádnak, amikor a gyerekek bent az öltözőben ujjongva mondják a fellépést követően, hogy "Én le sem veszem ezt a ruhát, én örökké táncolok!" Minden táncosnak kívánom, hogy maradjon meg a lelkében ez a felszabadultság, és Neked, Andi, hogy újra és újra, sokszor, sokakban alakítsd ezt ki! 

Kedves Andi!

Nagyon köszönöm a szép délutánt, csodálatos volt látni a sok tehetséges, lelkes kis és nagy táncost. De főleg a sok-sok munkát köszönöm, amit az év során végeztél a gyerekekkel. Nagyon jó látni ilyen odaadó és gyerekszerető pedagógust, aki meg tudja szerettetni a saját területét a kicsikkel. 

A tánctáborban találkozunk.

Üdv: Éva

Kedves Andi néni!

Mi köszönjük egész éves lelkes és odaadó munkád! Azt gondolom, Lilla nagyon sok mindent megtanult segítségeddel magáról és a táncról is, nőtt az önbizalma, csak úgy sugárzott a fellépéseken, örömmel táncolt és nagyon ügyes volt. Legalábbis mi laikus szemmel így látjuk… Kellemes nyarat kívánunk Neked, várjuk már nagyon a tábort!

ÜdvözlettelB. Lilla anyukája

Kedves Andi!

Jól sikerült az évzáró műsor, örülök, hogy idén mi is ott lehettünk, köszönöm én is az egész éves munkádat és a Borival töltött idődet.

Szép napot, Bori Anyukája

Kedves Andi néni!
Ezúton is szeretnénk megköszönni egész éves áldozatos munkádat és , hogy felkészítetted a gyerekeket egy ilyen színvonalas gálaműsorra! Köszönjük, nagy élmény volt!

Kedves Andika!
Köszönjük szépen az Évzáró Gálát, élmény volt végignézni a táncokat nagyon színvonalas műsorszámokat állítottatok össze. Látszott az is, hogy a gyerekek örömmel készültek a fellépésre.
A következő tanévben is szeretne Nóri táncolni, jelentkezni fogunk Nálad.
Köszönettel:
Nóri Anyukája

Kedves Andi!

Nagyon szépen köszönjük az egész éves munkád/munkátokat! Nagyon tetszett az évzáró gálaműsor. Igazán szépre és színvonalasra sikerült. Mindenki tette a dolgát és nagyon ügyes volt! Mi személy szerint el voltunk ájulva Laurától. Annyira, de annyira jó volt Őt látni a színpadon. Élvezte az egészet, sugárzott és a férjemmel roppant büszkék voltunk rá! Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Téged tavaly szeptemberben. Mi biztosan szeretnénk folytatni a táncot ősszel. 

A tánctábort izgatottan várjuk!

Üdvözlettel: 

I.Laura anyukája

Drága Andi!!!

Nagyon szépen köszönjük-köszönöm a szép szavakat,de ez a Te érdemed igazán!!!!!Mi köszönjük azt a rengeteg munkát és energiát ,amit ezekre a gyerekekre fordítottál + a sok sok türelmet és a gyönyörű ruhákat !!!Neked-Nektek is szép nyarat kívánunk!!!

 

Köszönjük szépen a képeket! Meg az egész tábort, Patrik nagyon-nagyon jól érezte magát :-) 

 

Mindent nagyon szépen köszönünk! :) 1 hét alatt betanítani őket így..minden elismerésünk! Neked is nagyon szép nyarat és jó egészséget kívánunk, szeptemberben találkozunk!

 

Nagyon köszönjük a fotókat! Hogy neked még erre is volt időd! Le a kalappal! Olyan tartalmas volt ez a tábor, nagyon sok minden történt. Luca nagyon jól érezte magát, szerintem jövőre is szeretne majd jönni. Meg fogom nézni a szeptemberben induló óráidat is!Köszönjük szépen még egyszer, nagyon nagy élmény volt a lányoknak! Remélem neked is jut majd egy kis pihenés a nyárra, ősszel találkozunk!

 

Köszönjük még egyszer a munkátokat, és a bemutatót is!

 

Köszönjük szépen a kedvességedet az egész éves munkádat, aminek meg is lett a gyümölcse, sokat ügyesedtek a gyerkőcök a tavalyi bemutató óta. Élmény volt végignézni a táncokat nagyon színvonalas műsorszámokat állítottatok össze. Látszott az is, hogy a gyerekek örömmel készültek a fellépésre.
Természetesen szívesen segítettünk az öltözködésben, készülődésben.

Nagyon szépen köszönjük a mai napot Neked!!!!Geri nagyon jól érezte magát :)
Kívánunk nagyon szép ,tartalmas,kikapcsolódást a nyárra!!!

 

Mirike nevében is szeretném megköszönni az egész évi fáradozást, felkészítést a bemutatóra. Nagyon aranyosak voltak a gyerekek, nagyon megható volt a táncuk.
Mira a jövő "évadban" is szeretne táncolni, remélem, hogy beleférünk a balett csapatba.